Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، «جاسوس بازی» اثر جدید حمید داوودآبادی نویسنده کتاب «دیدم که جانم می‌رود» توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

آنچه در این کتاب خواهید خواند، نه داستان‌هایی پلیسی است به‌شیوه آگاتا کریستی و نه قصه‌هایی هیجانی به تقلید از جیمز باند! داستان‌های آن‌ها، واقعی بودند یا تخیلی، متعلق به عصر و زمان و مکان خودشان بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا‌هایی بسیار تلخ از برخی افراد که خواسته یا ناخواسته، خود را قربانی بیگانگان کردند و در نهایت اینکه هیچ‌کدام از این ماجراها، تخیلی، داستان و ساخته و پرداخته ذهن یک داستان‌نویس نیستند. همه آنچه خواهید خواند، حوادثی است که چه‌بسا به ریختن خون‌های بی‌گناهان بسیاری منجر شده است تا دشمنان از دست‌اندازی به کشور عزیزمان ایران، ناکام بمانند.

در مقدمه کتاب آمده:

شنیده‌ام یا کجا خوانده‌ام، یادم نیست، ولی مضمونش این بود:

گویند روزی تیمور گورکانی با لشکریانش، شهری را به محاصره درآورد. هرچه کرد، نتوانست مقاومت اهالی شهر را بشکند تا آنجا را اشغال کند. چند روزی بدین منوال گذشت. ناگهان خبر آوردند عده‌ای از داخل شهر آمده‌اند. آن‌ها را نزد تیمور بردند. تعداد اندکی از اهالی شهر بودند. با دیدن تیمور، با ذوق و شوق به او گفتند: «ای تیمور جهان‌گشا! الان به‌راحتی می‌توانی قدم بر شهر ما بگذاری. ما آن عده را که در برابر شما مقاومت می‌کردند، کشتیم و تعدادی را هم اسیر کرده و خدمت شما آورده‌ایم. حال قدم بر دیدۀ ما نهاده، شهر و دیار ما را نیز بر فتوحات خویش بیفزایید.» تیمور که این‌گونه دید و شنید، برآشفت و با عصبانیت دستور داد تا گردن همۀ آنان را بزنند.

همراهان تیمور از چنین فرمانی تعجب کردند و از او پرسیدند: «تیمور بزرگ، چرا فرمان قتل اینان را می‌دهی؟ این‌ها که به شما خدمت کرده و اهالی شهر خویش را کشته یا اسیر کرده و کار ما را برای فتح شهر آسان کرده‌اند!»

تیمور گفت: «این‌ها که به هم‌وطنان خویش این‌گونه خیانت کرده‌اند، خدا می‌داند فردا با ما چه خواهند کرد! پس سریع گردن این خائنان به وطن خویش را بزنید.»

گزیده متن
سال ۱۳۳۶ (۱۹۵۷ م)، پلیس فدرال آمریکا موفق شد سرهنگ رودولف آبل (Rudolf Abel) را به جرم سیاسی برای اتحاد جماهیر شوروی بازداشت کند. در دادگاه آبل که در آمریکا برگزار شد، "جسمز دونووان" (Donovan Jemes Britt) معاون وقت سازمان جاسوسی آمریکا (CIA)، به عنوان وکیل به دفاع از آبل پرداخت. این کار وی باعث اعتراضات بسیاری به خصوص از درون سازمان سیا شد. دونووان در جواب همه اعتراضات گفت:
«سرهنگ آبل که امروز او راه به جرم جاسوسی از ایالات متحده آمریکا محاکمه می‌کنیم، هیچ کاری نکرده است به جز خدمت به کشور خودش اتحاد جماهیر شوروی؛ آبل به کشور خود خیانت نکرده است. در این دادگاه به جای آبل، باید آمریکایی‌ها را محاکمه کنیم که به آبل اطلاعات داده و به کشور خود خیانت کرده اند!»

جاسوس بازی؛ ماجرا‌های واقعی و تلخ از خیانت‌های داخلی، اثر جدید حمید داوود آبادی در قطع رقعی و ۲۸۰ صفحه توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادبیات داستانی نویسنده و شاعر انتشار کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به اعتراضات دانشجویان یهودی در آمریکا و اعلام بیزاری از جنایات نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی نوشت: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان و حقوق بشر برافتاده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به حضور دانشجویان یهودی آمریکا در اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: اقدام مقامات دولت آمریکا در تحریف واقعیت و توصیف خشم و اعتراضات اصیل دانشجویی و دانشگاهی بعنوان یهودستیزی، بمنظور توجیه و استفاده از ابزارهای سرکوب خشونت‌آمیز برای ساکت کردن اعتراضات و تجمعات مسالمت‌آمیز دانشجویان حامی فلسطین، چیزی از قبح عمل آنان کم نمی‌کند.

وی افزود: بخش قابل توجهی از یهودیان، از جمله دانشجویان یهودی، از جنایات نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی و حمایت شرم‌آور دولت آمریکا از آن اعلام بیزاری کرده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان و حقوق بشر برافتاده است.

 رسانه‌های آمریکا گزارش دادند که نیروهای پلیس آمریکا از هجدهم آوریل در 25 دانشگاه این کشور در 21 ایالت، 1000 دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم اسرائیل در غزه را بازداشت کرده‌اند.

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دقیقی - اوزونیدیس: پرده دوم از یک درگیری
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • حاج صادق آهنگران افشا کرد: جاسوس‌ها در هیئت‌ها نفوذ کرده‌اند
  • کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان برافتاده است
  • اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • مطهری و استفاده بهینه از ستاره استقلالی